Nool.hu podcast 10.rész – Étterem kontra ételérzékenyek

febr 10, 2024 | Médiamegjelenések

Mekkora rizikóval néznek szembe azok, akik valamilyen ételérzékenységük ellenére mégis étteremben étkeznek? Sorra vettük az alapszabályokat, megfontolt választással áthidalható a probléma.

A szerző: Tóth Boglárka

Végzettségemet tekintve biológus, táplálkozástudományi szakember és funkcionális táplálkozási referens vagyok.

Ismerj meg jobban ide kattintva, vagy kérj időpontot az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

+36204795289
toth.bogi.st@gmail.com

Továbbiak a kategóriából:

Nool.hu podcast 14.rész – Inzulinrezisztencia

Nool.hu podcast 14.rész – Inzulinrezisztencia

Normál vércukorszint mellett is kialakulhat inzulinrezisztencia, ezért sok esetben elhúzódik a felismerése. Milyen tüneteknél lehet gyanakodni, milyen vizsgálatok szükségesek és mik a lehetséges megoldások? Táplálkozással - életmóddal - vitaminokkal rendszerint...

bővebben